Gépi kozmetikai ránctalanító kezelések

Szalonomban egyedi és szeméyre szabott arcfiatalítási tervet készítek minden kedves vendégemnek a bőrtípusukhoz megfelelően. Egyedülállóan korszerű gépparkom segítségével természetesés ránctalanító kezeléseket biztosítok, hogy örömmel nézhess tükörbe akár évek múltán is.

Gépi kezelések

Oxigénterápiás kezelés

Kezelés során tiszta vizet vagy gyógyvizet használunk, amely során az oxigén és a víz permet szuperszonikus sebességgel érkezik a bőr mélyebb rétegeibe, ami alkalmassá teszi, hogy alaposan megtisztítsa a bőrödet. Használatával lerövidíthető a hatóanyagok beviteli ideje és sokkal gyorsabban eredményesebben jutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Érzékeny bőrűeknek is bátran ajánlott és kiegészítő kezelés lehet felületi sérülésekre, mert az oxigén hatására a bőr regenerációs folyamatai felgyorsulnak.

Hidratáló kezelés

Azonnali látványos hidratált bőrt eredményez. Kezelés során a bőr hiányzó anyagainak pótlása, táplálása, regenerálása történik, ultrahang és galvánáram segítségével. A két kezelés egymást erősítve jól kombinálható, ezért a kezelés hatásfoka jelentősen megnő. Kezelést követően érzékelhető a bőr tömörsége, felszíne rugalmassá válik, felfrissül, ragyogó lesz.

Arckontúr feszesítő lifting kezelés

Szuper feszesítő arckezelés, ránctalanító, bőrfiatalító, arckontúr feszesítő. A lifting kezelőfej az izmokat stimulálja az alacsony frekvenciás áram segítségével. A rendszeres ,,arctornával” az izmok visszanyerik feszességüket és az egész arc kontúrosabb feszesebb lesz. A bőr visszanyeri tömörségét, élettel telibbé teszi a bőrszövetet.

Hydra Beauty bőrápoló kezelés

Ez a kezelés egy olyan professzionális bőrápoló rendszer, amely teljes körű tisztító, arcfiatalító megoldás amellyel már az első kezelés követően látványos eredményeket tudunk prezentálni a rendszerben megtalálható három innovatív technológiának köszönhetően.

  • AquaClean technológia, mellyel egy időben végezhető hidrodermabrázió és mély rétegű bőrtisztítás.
  • Tű nélküli mezoterápia
    A bőr legmélyebb rétegeibe tudunk bejuttatni orvosi tisztaságú hatóanyagokat fájdalommentesen LED terápiával kombinálva. A kezelés különösen ajánlott ráncok kisimítására, a száraz és érett bőr hidratálására, pigment rendellenességek halványítására és akár a gyullad aknés bőr kezelésére.  
  • Gyémántfejes mikrodermabrázió, vákummal kombinálva, mely során az elhalt hámréteget eltávolítjuk, így a bőr finommá, simává válik. Kezelés során a bőr megújul, javul a bőrlégzés, csökkenek a ráncok, elhalványodnak a pigmentált elváltozások.

A Hydra Beauty egy olyan komplett kezelés, ami kényeztető mégis alapos arctisztítást biztosít, személyre szabottan tartalmaz hatóanyag kombinációt, amitől a bőr bársonyos, egyenletes és ragyogó lesz.

Bőrfiatalítás, rejuvenáció

A Duet Rádiófrekvencia felső kategóriás orvos, kozmetikai eljárás a feszes és fiatalos bőrért. A bőr természetes kollagén termelődését és a meglévő kollagén rostokat serkenti, beindítja a kötőszövet regenerálódását. A Duet Rf kezeléssel kombinált eredményt tudunk elérni, a bőr kisimul, a ráncok hegek mélysége csökken, a bőr textúrája megújul, az arc kontúrja megemelkedik, és a visszamaradt aknés bőr regenerációjában is hatalmas segítséget nyújt.

– Frakcionális rádiófrekvencia: A frakcionális RF kezelőfej AFMR (Advanced Fractional Multi-polarity Radiofrequency) technológiája úgy működik, hogy a fókuszált RF hőenergiája a tippen látható pontok alatt penetrál a bőrbe. A speciális kezelőfejnek köszönhetően a hőenergia képes a mély rétegekig is eljutni, ahol a kollagén rostokra hat. Eközben a felszínen 400-600 mikron mélységű ablációs lyukakat hoz létre, sértetlenül hagyva a köztes szöveti részeket, ahonnan el tud indulni a gyors szöveti gyógyulási folyamat. Ennek a két mechanizmusnak köszönhetően jön létre a frakcionális RF csodálatos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatása.

– Thermál Rf: Az NTTSTM (Non-pole Thermal Transmission Structures) technológia azonos szintű RF energia közvetítésére képes. Ez a fajta noninvazív energia leadás mélyen a kötőszövetben dolgozik, ami azonnali kollagén összehúzódást eredményez, hosszú távon pedig kollagén újratermelődést okoz.

Ránctalanító kezeléshez jelentkezz be egy díjmentes konzultációra, ahol felmérem bőröd állapotát

Jelentkezz be hozzám könnyedén egy díjmentes konzultációra és állapotfelmérésre az alábbi űrlapon és az általad megadott időpontban visszahívlak, vagy azonnali bejelentkezéshez hívd a +36 20 389 2445-ös telefonszámot közvetlenül.