Manuális kozmetikai kezelések

Szalonomban egyedi és szeméyre szabott arcfiatalítási tervet készítek minden kedves vendégemnek a bőrtípusukhoz megfelelően. Egyedülállóan korszerű gépparkom és kezeléseim segítségével pedig természetes bőrfiatalító kezeléseket biztosítok, hogy örömmel nézhess tükörbe akár évek múltán is.

Kozmetikai kezelések

Tisztító kezelés

A kezelés során egy alapos tisztítással eltávolítom a miteszereket, csökkentjük a gyulladásos folyamatokat, harmonizáljuk a faggyúmirigy működési folyamatait, tápláljuk a bőrt így javul a bőrlégzés, amitől a bőr puha tapintású, friss és üde lesz.

Karboxi kezelés

Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető feltétele. A kezelés során a megnövekedett oxigénszínt javítja a vérkeringést, a nyirokáramlást, elősegíti az ATP szintézist, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Javítja a sejtszintű anyagcserét, erősíti az immunrendszert, ezáltal megelőzve a gyulladásos reakciókat, miközben kiváltja a folyamatos szöveti regenerációt. Ajánlott a problémás, élettelen, fáradt fakó bőröknek és anti aging kezelésben.

Frissítő, kényeztető arc, nyak dekoltázs masszázs

A masszázs a legrégebbi gyógymódok közé tartozik, amit az emberiség történetében ősidőktől alkalmazzák az izmok lazítására, görcsös fájdalmak enyhítésére. Masszázs során hatást gyakorolunk a bőr különböző rétegeire, kötőszöveteire. A bőr szempontjából fontos, hogy fokozódik a vérkeringés, nyirokkeringés, ami hatásukra felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, emelkedik a testhőmérséklet, fokozódik a salakanyagok távozása a szervezetből. Izomtónusra gyakorolt hatása révén egyrészt feszesíti a bőrt, illetve ellazítják, relaxációt eredményeznek. A masszás során a központi idegrendszerben fájdalomcsillapító anyagok szabadulnak fel, amelyek hatására a test felszabadul, a lélek újjá születik.

Jelentkezz be egy díjmentes konzultációra, ahol felmérem bőröd állapotát

Jelentkezz be hozzám könnyedén egy díjmentes konzultációra és állapotfelmérésre az alábbi űrlapon és az általad megadott időpontban visszahívlak, vagy azonnali bejelentkezéshez hívd a +36 20 389 2445-ös telefonszámot közvetlenül.