hamlasztas

SKEYNDOR PROBIOME PEEL

BŐRMEGÚJÍTÓ HÁMLASZTÓ KEZELÉS

A Skeyndor™ savas hámlasztó rendszerének köszönhetően helyreállíthatóak: a ráncok, aknés hegek, tág pórusok, pigment foltok és a fakó esetleg egyenletlen bőr 

Teljes bőrregeneráció és védelem

Látványos eredmény azonnal

Már egyetlen kezelést követően is látható eredeménnyel számolhatunk. A kémiai hámlasztás erősen sérülékennyé teszi bőrünket, viszont ennek ellensúlyozására a Probiome Peel termékek multibiotikus komplexekkel ellátott savval igyekeznek a harmónia helyreállításában, hogy továbbra is elsődleges védelmi vonalunkként működhessen a sérülésekkel szemben.

Lassítja az öregedést

A Skenydor 50 év tapasztalatával kidolgozott egy magas szintű kezelést, amely bármely bőrtípust megújít és helyreállít. Képes, hogy  lassítsa a természetes öregedés folyamatát, mindezt azzal, hogy semlegesíti a szabadgyököket. 

Egészsésebb ellenállóbb bőr

A bőr ököszisztémájának helyreállításának köszönhetően felélénkül a védekező mechanizmus és visszanyeri  eredeti egészséges állapotát.

Mi fog történni, ha a bőrmegújító kezelést választod?

 • halványabb ráncok, szarkalábak
 • feszesebb, tömörebb bőr
 • jobb bőrtextúra
 • bőr fiatalosabbá, nyitottabbá válása
 • nyak bőrének feszesebbé válása, redők csökkenése
 • pórusok összezáródása
 • öregedés jeleinek elhalványulása
 • élettelteli bőrszín

A személyre szabott hámlasztás

Hidra Soothing Peel – érzékeny bőrre
Mélyhidratáló

Savak kombinációja kifejezetten olyan bőr számára fejlesztve, amely érzékeny az AHA-savakra. Kiváló hidratálást biztosító PHA-savak magas koncentrációja, amelyek nem befolyásolják negatívan a bőr védőrétegét és nem is károsítják a bőr rétegeit. Érzékeny és AHA-savra reaktív bőrre ajánlott.

Ultra Iluminating Peel – fakó bőrre

A fény ereje

Olyan savak kombinációja, amelyek élettel telivé teszik és revitalizálják a bőrt. PHA-savak magas koncentrációja aszkorbinsav-származékkal biztosítja a magas antioxidáns hatást és a megújulási képességet, ragyogóbb bőrt eredményezve. Fakó és élettelen bőrre ajánlott.

Advanced Lightening Peel – foltos bőrre

Depigmentáló
Olyan savak kombinációja, amelyek kisimítják a foltokat és egységesítik a bőrtónust. Formulája antioxidáns és tisztító hatású savakat tartalmaz, amelyek kiválóan előkészítik a bőrt a pigmentáció elhalványítására, majd eltűnésére. Foltos bőrre ajánlott.

Pore Polishing Peel– olajos bőrre
Pórusfinomítás
Olyan savak kombinációja, amelyek összehúzzák a tág pórusokat és enyhítik a zsíros bőr elszennyeződését. Gondosan összeállított tartalma és tisztító hatása kiváló méregtelenítést biztosít és csökkenti a visszaszenyeződést azáltal, hogy megszünteti a tág pórusokat. Olajos, tág pórusú bőrre ajánlott.

 

Age Smoothing Peel –  Napsugárzás okozta elöregedett bőrre
Savak kombinációja, amelyek kisimítják a bőrt és halványítják az öregedés jeleit. AHA-savakból és antioxidáns hatású savakból álló összetétele kiválóan elősegíti a bőr megújítását és a korai öregedést okozó szabadgyökök semlegesítését. Öregedő, ráncos, megereszkedett bőrre ajánlott.

Savas hámlasztó kezelés árak

A termékcsaládban 5 féle rendkívül hatékony hámlasztó termék speciális savak kombinációjával, amelyek minden igényhez és bőrtípushoz alkalmazkodnak

 • Hydra Sooting Peel 35.000 Ft

  Érzékeny és AHA-savra reaktív bőrre - Mélyhidratáló hatású

 • Ultra Illuminating Peel 35.000 Ft

  Fakós és élettelen bőrre - Élettel telivé tesz és feltölti vitaminokkal

 • Advanced Lightening Peel 35.000 Ft

  Foltos bőrre - Kisimítja a foltokat és egysgesíti a bőrtónust

 • Pore Polishing Peel 35.000 Ft

  Olajos, tág pórusú bőrre - Pórusfinomító, összehúzza a tág pórusokat és enyhíti a zsíros bőr elszennyeződéseket. Méregtelenít és csökkenti a visszaszennyeződést

 • Age Smoothing Peel 35.000 Ft

  Öregedő, ráncos, napsugárzás okozta megereszkedett bőrre ajánlott - Kisimítja és elhalványítja az öregedés jeleit, továbbá támogatja a bőr megújulását és az öregedést okozó szabadgyököket semlegesíti.

A kezelés menete

Ismerd meg jobban, hogy milyen lépésekkel állítható helyre bőröd egészsége

Pre Peel

Előkészítjük a bőrt egy olajos eltávolító- és védő hatóanyag egyedülálló kombinációjával

Személyre szabott hámlasztás

A bőrtípusodnak megfelelően kiválasztott kémiai savat alkalmazzuk ebben a fázisban.

Post Peel

Neutralizáló és tápláló fázis multivitamin koncentrátummal.

Beállítom a megfelelő erősséget és elkezdem a kezelést

Varga Márti, az arcfiatalítás szakértője

Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel, körültekintéssel igyekszem átadni, új generációs professzionális termékekkel és kiváló minőségű, hatékony és biztonságos kozmetikai berendezésekkel a hozzám érkező vendégeknek.

A hely amit megalkottam a Selfness Beauty nevet kapta, mert a test, lélek tökéletes összhangban tud gyógyulni és egy egészséges énkép kialakítására törekszik.

A szalonban Te vagy számomra a legfontosabb, Te vagy az egyedüli vendég, csak Rád figyelek.

Jelentkezz be a hámlasztással egybekötött állapotfelmérésre

Töltsd ki adataid az alábbi űrlapon és az általad megadott időpontban visszahívlak, vagy azonnali bejelentkezéshez hívd a +36 20 389 2445-ös telefonszámot közvetlenül.

Töltsd ki az alábbi visszahívó űrlapot

Vissszahívlak a választott időpontban

Egyeztetjük a konzultáció részleteit

01. Töltsd ki figyelmesen adataiddal az űrlapot és várd a hívásom

Az űrlap kitöltése után nem lesz más dolgod, mint várni a hívásomat a megadott időpontban.

02. Pontosan egyeztetjük a konzultáció részleteit és időpontját

A hívás során egy gyors igényfelmérés után megbeszéljük a személyes konzultáció pontos időpontját.

03. Felkészülten foglak várni a megbeszélt időpontban a szalonban

Az előre egyeztetett időpontban garantáltan várni foglak a szalonban és csak Veled fogok foglalkozni.

Kérdések, amelyekre érdemes tudnod a válaszokat

Különben könnyedén lemondhatsz arcod hatékony megfiatalításáról

Kérlek legalább 1 héttel a tervezett látogatás előtt jelentkezz be, hogy biztosan legyen még szabad hely a naptáramban, valamint segíti számomra is a tervezést. Garantáltan 1 héten belül tudok időpontot adni minden esetben.

Amennyiben lemondásra kerül sor, legalább 24 órával előtte kell bejelenteni telefonon a +36 20 123 4567-es számon vagy a e-mail címen.

A Budai Vár közvetlen környezetében számos parkolóhely áll rendelkezésre, valamint a Várkert Bazár fizetős, fűtött mélygarázsában is van lehetőség parkolni.

A kezelésekre nem szükséges külön felkészülnöd, mindent biztosítok Számodra ami ahhoz kell, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad végig.

A legkorszerűbb eljárások, valamint a modern géppark biztosítják, hogy a kezelések teljes mértékben fájdalommentesek legyenek, minimális diszkomfort érzés előfordulhat, az is kizárólag a kezelés ideje alatt.

Minden bőrtípus más és más, ezért a kezelések számát egyedileg határozzuk meg a díjmentes konzultáció során, ahol egy komplex állapotfelmérés után egy kezelési tervet kapsz, így pontosan fogod tudni, hogy melyik kezelésből hány alkalomra van szükség a vágyott eredmény eléréséhez.

A legtöbb kezelés után szinte azonnal van érezhető változás, az első 2-3 alkalom után mindenképpen, azonban ahhoz, hogy a változás tartós és hosszútávon eredményes legyen, ahhoz szükséges elvégezni a kezelési tervben meghatározott összes kezelést.