Hydra Beauty

Szöveg 1

Hydra Beauty kezelés

Induljon el újra ragyogó bőrért!

Látványos eredmény azonnal, akár éveken keresztül

 • A különleges formulák segítenek helyreállítani a bőr optimális hidratáltságát, így a bőr újra visszanyeri, rugalmasságát, fényességét.
 • Ne hagyja, hogy a bőr száraz és fakó legyen! Fedezze fel a Hydra Beauty kezelés varázsát , és élvezze a bőre teljes megújulását!”
 • Professzionális bőrápoló rendszerünk által nyújtott teljeskörű tisztító és arcfiatalító megoldást, amely átalakítja a bőrápolás élményét
 • Teljeskörű bőrápolás három technológia integrációjával
 • „A Hydra Beauty nem csupán egy egyszerű bőrápolási kezelés. Ez egy forradalmi megoldás, amely teljes körű tisztítást és arcfiatalítást kínál, és azonnali, átütő eredményeket biztosít már az első kezelés után.
 • Látványos eredmények az első kezeléstől kezdve:
  • Nincs nyomkodás, csak tökéletes tisztítás: „A Hydra Beauty™ egyedülálló hydrodermabráziós eljárás, amely teljes körű bőrápolást kínál, egyesítve az arctisztítást, a kíméletes kémiai savas hámlasztást, a vákuummal végzett nyirokmasszázst, a pórusfelszabadítást, a gyulladáscsökkentést és a nedvességpótlást egyetlen kezelésben.
  • Kíméletes, így kényelmes élményt nyújt, miközben hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és revitalizálja a bőrt.

Milyen problémákra javasolt?

 • Szennyeződések és elhalt hámsejtek eltávolítása
 • Pórusok tisztítása, összehúzása
 • Finom vonalak és ráncok csökkentése
 • Bőr hidratálása és táplálása
 • Bőr irritációk csökkentése és gyulladások kezelése
 • Bőr megújítása és revatilizálása
 • Faggyutermelés normalizálása
 • Csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat, javítani a bőr textúráját, valamint helyreállítani a bőr optimális hidratáltságát és rugalmasságát
 • Tökéletes kiegészítői lehetnek más bőrápolási és szépészeti kezeléseknek
 • Segíti a kozmetikában használt hatóanyagok mélyebb bejutását a bőrbe
 • A kezelés minden bőrtípusra alkalmazható

HIFU Pen kezelés eredményei

A HIFU kezelés kezelési eredményei általában 2-3 évig tarthatnak.

Egy 32 ember részvételével végzett 2017. Évi tanulmány kimutatta, hogy a HIFU 12 hét után szignifikánsan javította az arc, a nyak és a comb bőrének rugalmasságát. Egy 93 embert érintő nagyobb tanulmányban a HIFU-val kezelt személyek 66%-a érzékelte a nyak és arc esztétikai megjelenések javulását.

Közvetlenül a HIFU kezelés már tapasztalhat némi javulást, de a végső eredmények 2-3 hónap alatt következnek be, ahogyan az emberi test természetes úton regenerálja a kollagént. Mivel az eljárás stimulálja a saját kollagén termelést, a végleges hatás elérésének ideje valójában a páciens testén múlik leginkább.

Ők már éltek a HIFU Pen által elérhető fiatalodással

Hydra Beauty kezelés árak

 • Teljes arc kezelése 95.000 Ft
 • Szemkörnyék kezelése 35.000 Ft
 • Homlok kezelése 35.000 Ft
 • Áll + toka kezelése 55.000 Ft
 • Nyak + dekoltázs kezelése 60.000 Ft

A kezelés menete

Ismerd meg jobban, hogy milyen lépésekből áll a világ egyik legsikeresebb arcfiatalító kezelése

Összes smink- és bőrápoló terméket eltávolítom

Alaposan megtisztítom a bőrfelületet

Felviszem az ultrahang gélt

Beállítom a megfelelő erősséget és elkezdem a kezelést

Rövid ultrahangos impulzosokat juttatok a célterületre

Varga Márti, az arcfiatalítás szakértője

Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel, körültekintéssel igyekszem átadni, új generációs professzionális termékekkel és kiváló minőségű, hatékony és biztonságos kozmetikai berendezésekkel a hozzám érkező vendégeknek.

A hely amit megalkottam a Selfness Beauty nevet kapta, mert a test, lélek tökéletes összhangban tud gyógyulni és egy egészséges énkép kialakítására törekszik.

A szalonban Te vagy számomra a legfontosabb, Te vagy az egyedüli vendég, csak Rád figyelek.

Jelentkezz be Hydra Beauty kezeléssel egybekötött állapotfelmérésre

Jelentkezz be hozzám könnyedén HIFU Pen kezeléssel egybekötött konzultációra, amely állapotfelmérést is tartalmaz. Töltsd ki adataid az alábbi űrlapon és az általad megadott időpontban visszahívlak, vagy azonnali bejelentkezéshez hívd a +36 20 389 2445-ös telefonszámot közvetlenül.

Töltsd ki az alábbi visszahívó űrlapot

Vissszahívlak a választott időpontban

Egyeztetjük a konzultáció részleteit

01. Töltsd ki figyelmesen adataiddal az űrlapot és várd a hívásom

Az űrlap kitöltése után nem lesz más dolgod, mint várni a hívásomat a megadott időpontban.

02. Pontosan egyeztetjük a konzultáció részleteit és időpontját

A hívás során egy gyors igényfelmérés után megbeszéljük a személyes konzultáció pontos időpontját.

03. Felkészülten foglak várni a megbeszélt időpontban a szalonban

Az előre egyeztetett időpontban garantáltan várni foglak a szalonban és csak Veled fogok foglalkozni.

Kérdések, amelyekre érdemes tudnod a válaszokat

Különben könnyedén lemondhatsz arcod hatékony megfiatalításáról

Kérlek legalább 1 héttel a tervezett látogatás előtt jelentkezz be, hogy biztosan legyen még szabad hely a naptáramban, valamint segíti számomra is a tervezést. Garantáltan 1 héten belül tudok időpontot adni minden esetben.

Amennyiben lemondásra kerül sor, legalább 24 órával előtte kell bejelenteni telefonon a +36 20 123 4567-es számon vagy a e-mail címen.

A Budai Vár közvetlen környezetében számos parkolóhely áll rendelkezésre, valamint a Várkert Bazár fizetős, fűtött mélygarázsában is van lehetőség parkolni.

A kezelésekre nem szükséges külön felkészülnöd, mindent biztosítok Számodra ami ahhoz kell, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad végig.

A legkorszerűbb eljárások, valamint a modern géppark biztosítják, hogy a kezelések teljes mértékben fájdalommentesek legyenek, minimális diszkomfort érzés előfordulhat, az is kizárólag a kezelés ideje alatt.

Minden bőrtípus más és más, ezért a kezelések számát egyedileg határozzuk meg a díjmentes konzultáció során, ahol egy komplex állapotfelmérés után egy kezelési tervet kapsz, így pontosan fogod tudni, hogy melyik kezelésből hány alkalomra van szükség a vágyott eredmény eléréséhez.

A legtöbb kezelés után szinte azonnal van érezhető változás, az első 2-3 alkalom után mindenképpen, azonban ahhoz, hogy a változás tartós és hosszútávon eredményes legyen, ahhoz szükséges elvégezni a kezelési tervben meghatározott összes kezelést.