MICROSON PEN HIFU

HIFU Pen anti-aging ránctalanító kezelés

A HIFU kezelés során egy speciális ultrahanggal stimuláljuk a bőröd belső rétegeit, apró sérüléseket ejtve a rétegeken. Ez kívülről nem látható, az apró parányi sérülések a bőröd alatti rétegeket érintik. A gyógyulási folyamatnak köszönhetően a bőröd folyamatosan megújul, feszesebbé, üdébbé válik.

Látványos eredmény azonnal, akár éveken keresztül

Látványos eredmény azonnal

Mivel az ultrahang három rétegben dolgozik, az eredmény minden bőrtípusnál és minden korosztálynál azonnali látványos eredményt hoz. Folyamatosan, hat hónapon keresztül egyre fiatalosabb és feszesebb bőrtónusod lesz.

Akár 5-10 évnyi fiatalodás

Összességében elmondható, hogy 5-10 évnyi fiatalodást eredményez ez az arckezelés. A változás mértéke egyéni reakció, bőrállapot és életmód függvénye, de mindenképpen fiatalabb kori Önmagad látod majd a tükörben.

Feszesebb és tónusosabb bőr

A mikrofókuszált facelifting segítségével leszámolhatunk a megereszkedett arcbőrrel, a tokával, a szemkörnyéki ráncokkal vagy a szem alatti ráncokkal, és a sokszor oly feltűnő homlok ráncoktól is megválhatunk.

Mi fog történni, ha a HIFU Pen kezelést választod?

 • halványabb ráncok, szarkalábak
 • feszesebb, tömörebb bőr
 • bőr petyhüdtségének csökkenése
 • jobb bőrtextúra
 • arc megemelkedése
 • toka csökkenése, arckontúr, állvonal élesebbé válása
 • orr-ajak barázda mélységének csökkenése a száj körül
 • szemöldök megemelkedése
 • szemhéj petyhüdtségének és megereszkedésének csökkenése
 • szem fiatalosabbá, nyitottabbá válása
 • nyak bőrének feszesebbé válása, redők csökkenése

HIFU Pen kezelés eredményei

A HIFU kezelés kezelési eredményei általában 2-3 évig tarthatnak.

Egy 32 ember részvételével végzett tanulmány kimutatta, hogy a HIFU 12 hét után szignifikánsan javította az arc, a nyak és a comb bőrének rugalmasságát. Egy 93 embert érintő nagyobb tanulmányban a HIFU-val kezelt személyek 66%-a érzékelte a nyak és arc esztétikai megjelenések javulását.

Közvetlenül a HIFU kezelés után is tapasztalhatsz némi javulást, de a végső eredmények 2-3 hónap alatt következnek be, ahogyan az emberi test természetes úton regenerálja a kollagént. Mivel az eljárás stimulálja a saját kollagén termelést, a végleges hatás elérésének ideje valójában a páciens testén múlik leginkább. Mivel a HIFU kezelés során nem viszünk be a bőrbe idegen anyagokat az eredmény egy természetes bőrhatás.

Kis energiájú, magas frekvenciájú ultrahangot használunk a bőr mélyebb rétegeinek eléréséhez. Az ultrahang energia nagy intenzitással irányul a bőr alatti szövetekre, ami hőt termel, és serkenti a kollagén és elasztin termelését.

A HIFU kezelés minden évszakban biztonságosan végezhető! 

HIFU kezelés előtte-utána képek (a végleges eredmény 3-6 hónap után alakul ki)

HIFU Pen kezelés árak

 • Teljes arc kezelése 95.000 Ft
 • Szemkörnyék kezelése 35.000 Ft
 • Homlok kezelése 35.000 Ft
 • Áll + toka kezelése 55.000 Ft
 • Nyak + dekoltázs kezelése 60.000 Ft

A kezelés menete

Ismerd meg jobban, hogy milyen lépésekből áll a világ egyik legsikeresebb arcfiatalító kezelése

Összes smink- és bőrápoló terméket eltávolítom

Alaposan megtisztítom a bőrfelületet

Felviszem az ultrahang gélt

Beállítom a megfelelő erősséget és elkezdem a kezelést

Rövid ultrahangos impulzosokat juttatok a célterületre

Varga Márti, az arcfiatalítás szakértője

Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel, körültekintéssel igyekszem átadni, új generációs professzionális termékekkel és kiváló minőségű, hatékony és biztonságos kozmetikai berendezésekkel a hozzám érkező vendégeknek.

A hely amit megalkottam a Selfness Beauty nevet kapta, mert a test, lélek tökéletes összhangban tud gyógyulni és egy egészséges énkép kialakítására törekszik.

A szalonban Te vagy számomra a legfontosabb, Te vagy az egyedüli vendég, csak Rád figyelek.

Jelentkezz be HIFU Pen kezeléssel egybekötött állapotfelmérésre

Jelentkezz be hozzám könnyedén HIFU Pen kezeléssel egybekötött konzultációra, amely állapotfelmérést is tartalmaz. Töltsd ki adataid az alábbi űrlapon és az általad megadott időpontban visszahívlak, vagy azonnali bejelentkezéshez hívd a +36 20 389 2445-ös telefonszámot közvetlenül.

Kérlek jelezd, ha orvosi esztétikai beavatkozásod volt a közelmúltban! 

Töltsd ki az alábbi visszahívó űrlapot

Vissszahívlak a választott időpontban

Egyeztetjük a konzultáció részleteit

01. Töltsd ki figyelmesen adataiddal az űrlapot és várd a hívásom

Az űrlap kitöltése után nem lesz más dolgod, mint várni a hívásomat a megadott időpontban.

02. Pontosan egyeztetjük a konzultáció részleteit és időpontját

A hívás során egy gyors igényfelmérés után megbeszéljük a személyes konzultáció pontos időpontját.

03. Felkészülten foglak várni a megbeszélt időpontban a szalonban

Az előre egyeztetett időpontban garantáltan várni foglak a szalonban és csak Veled fogok foglalkozni.

Kérdések, amelyekre érdemes tudnod a válaszokat

Különben könnyedén lemondhatsz arcod hatékony megfiatalításáról

Kérlek legalább 1 héttel a tervezett látogatás előtt jelentkezz be, hogy biztosan legyen még szabad hely a naptáramban, valamint segíti számomra is a tervezést. Garantáltan 1 héten belül tudok időpontot adni minden esetben.

Amennyiben lemondásra kerül sor, legalább 24 órával előtte kell bejelenteni telefonon a +36 20 123 4567-es számon vagy a e-mail címen.

A Budai Vár közvetlen környezetében számos parkolóhely áll rendelkezésre, valamint a Várkert Bazár fizetős, fűtött mélygarázsában is van lehetőség parkolni.

A kezelésekre nem szükséges külön felkészülnöd, mindent biztosítok Számodra ami ahhoz kell, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad végig.

A legkorszerűbb eljárások, valamint a modern géppark biztosítják, hogy a kezelések teljes mértékben fájdalommentesek legyenek, minimális diszkomfort érzés előfordulhat, az is kizárólag a kezelés ideje alatt.

Minden bőrtípus más és más, ezért a kezelések számát egyedileg határozzuk meg a díjmentes konzultáció során, ahol egy komplex állapotfelmérés után egy kezelési tervet kapsz, így pontosan fogod tudni, hogy melyik kezelésből hány alkalomra van szükség a vágyott eredmény eléréséhez.

A legtöbb kezelés után szinte azonnal van érezhető változás, az első 2-3 alkalom után mindenképpen, azonban ahhoz, hogy a változás tartós és hosszútávon eredményes legyen, ahhoz szükséges elvégezni a kezelési tervben meghatározott összes kezelést.