Hydra beauty KSZ

HYDRA BEAUTY KEZELÉS

HYDRA BEAUTY - komplett tisztító, hidratáló és arcfiatalító kezelés

  • Kényeztető, mégis alapos arctisztítás egyedülálló hidrodermabrázióval és kémiai savas hámlasztással
  • Bőrápolás személyre szabott hatóanyag kombinációval, mely segít helyreállítani a bőr optimális hidratáltságát, így a bőr újra visszanyeri rugalmasságát és fényességét.

Teljeskörű tisztító és arcfiatalító megoldás!

Mélyhidratálás és Tápanyagbevitel

A Hydra Beauty kezelés során alkalmazott hydrodermabráziós technológia lehetővé teszi, hogy a bőr mély rétegeibe juttassanak be hidratáló és tápláló szérumokat. Ezek a szérumok antioxidánsokat, peptideket és hialuronsavat tartalmaznak, amelyek mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, javítva annak rugalmasságát és tónusát.

Azonnali és Látványos Eredmények

A kezelés azonnali eredményeket kínál, mivel a bőr az első alkalom után tisztább, simább és ragyogóbb lesz. Az eljárás kombinálja az arctisztítást, hámlasztást, hidratálást és antioxidáns kezelést, amely már az első kezelés után észrevehető változást eredményez.

Biztonságos és Kíméletes Eljárás

A Hydra Beauty kezelés nem-invazív és kíméletes a bőrhöz, így nincs szükség hosszú regenerációs időre. Az eljárás során nincs bőrfelszíni sérülés, így a kezelés után azonnal folytathatod mindennapi tevékenységeidet.

A Hydra Beauty™ kezelés három fő technológiát egyesít - Hydrodermabrázió (AquaClean technológia) A bőr mélytisztítása és hámlasztása vízbázisú oldatokkal és vákuummal. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket és frissíti fel a bőrt. Tű nélküli mezoterápia Hatóanyagok mélyebb bejutása a bőrbe tűk nélkül, orvosi tisztaságú hatóanyagokkal és LED terápiával kombinálva. Hatékony ráncok, hidratálás és pigment rendellenességek kezelésére. LED fényterápia Különböző színekben alkalmazható a bőrproblémák kezelésére. Serkenti a kollagén termelést, csökkenti a gyulladásokat és antibakteriális hatású. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.

A HYDRA Beauty kezelés eredményei

  • Azonnali Életteli Ragyogás: A bőr azonnal simább és üdébb és tónusosabb lesz.
  • Mélységi Hidratálás: A bőr mély rétegei is hidratáltak lesznek.
  • Finom Vonalak Csökkentése: Csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.
  • Tisztább Bőr: A pórusok tisztulnak, és csökken a pattanások előfordulása.
  • Egyenletes Bőrtónus: Segít kiegyenlíteni a bőrtónust és csökkenti a pigmentfoltokat.

A Hydra Beauty kezelés minden évszakban biztonságosan végezhető!

Hydra Beauty kezelés ára

  • Teljes arc kezelése - 80 perc 30.000 Ft

Hydra Beauty kezelés előtte-utána képek

Varga Márti, az arcfiatalítás szakértője

Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel, körültekintéssel igyekszem átadni, új generációs professzionális termékekkel és kiváló minőségű, hatékony és biztonságos kozmetikai berendezésekkel a hozzám érkező vendégeknek.

A hely amit megalkottam a Selfness Beauty nevet kapta, mert a test, lélek tökéletes összhangban tud gyógyulni és egy egészséges énkép kialakítására törekszik.

A szalonban Te vagy számomra a legfontosabb, Te vagy az egyedüli vendég, csak Rád figyelek.

Jelentkezz be HYDRA Beauty kezeléssel egybekötött állapotfelmérésre

Jelentkezz be hozzám könnyedén HIFU Pen kezeléssel egybekötött konzultációra, amely állapotfelmérést is tartalmaz. Töltsd ki adataid az alábbi űrlapon és az általad megadott időpontban visszahívlak, vagy azonnali bejelentkezéshez hívd a +36 20 389 2445-ös telefonszámot közvetlenül.

Kérlek jelezd, ha orvosi esztétikai beavatkozásod volt (mint például botox, hialuronsavas feltöltések vagy szálazás)  a közelmúltban! 

Töltsd ki az alábbi visszahívó űrlapot

Vissszahívlak a választott időpontban

Egyeztetjük a konzultáció részleteit

01. Töltsd ki figyelmesen adataiddal az űrlapot és várd a hívásom

Az űrlap kitöltése után nem lesz más dolgod, mint várni a hívásomat a megadott időpontban.

02. Pontosan egyeztetjük a konzultáció részleteit és időpontját

A hívás során egy gyors igényfelmérés után megbeszéljük a személyes konzultáció pontos időpontját.

03. Felkészülten foglak várni a megbeszélt időpontban a szalonban

Az előre egyeztetett időpontban garantáltan várni foglak a szalonban és csak Veled fogok foglalkozni.

Kérdések, amelyekre érdemes tudnod a válaszokat

Különben könnyedén lemondhatsz arcod hatékony megfiatalításáról

Kérlek legalább 1 héttel a tervezett látogatás előtt jelentkezz be, hogy biztosan legyen még szabad hely a naptáramban, valamint segíti számomra is a tervezést. Garantáltan 1 héten belül tudok időpontot adni minden esetben.

Amennyiben lemondásra kerül sor, legalább 24 órával előtte kell bejelenteni telefonon a +36 20 123 4567-es számon vagy a e-mail címen.

A Budai Vár közvetlen környezetében számos parkolóhely áll rendelkezésre, valamint a Várkert Bazár fizetős, fűtött mélygarázsában is van lehetőség parkolni.

A kezelésekre nem szükséges külön felkészülnöd, mindent biztosítok Számodra ami ahhoz kell, hogy a lehető legkomfortosabban érezd magad végig.

A legkorszerűbb eljárások, valamint a modern géppark biztosítják, hogy a kezelések teljes mértékben fájdalommentesek legyenek, minimális diszkomfort érzés előfordulhat, az is kizárólag a kezelés ideje alatt.

Minden bőrtípus más és más, ezért a kezelések számát egyedileg határozzuk meg a díjmentes konzultáció során, ahol egy komplex állapotfelmérés után egy kezelési tervet kapsz, így pontosan fogod tudni, hogy melyik kezelésből hány alkalomra van szükség a vágyott eredmény eléréséhez.

A legtöbb kezelés után szinte azonnal van érezhető változás, az első 2-3 alkalom után mindenképpen, azonban ahhoz, hogy a változás tartós és hosszútávon eredményes legyen, ahhoz szükséges elvégezni a kezelési tervben meghatározott összes kezelést.